maandag 12 november 2007

Bureaucratie


De eerste irritaties beginnen zich van ons meester te maken! Volgens ingewijden gebruikt de geldverstrekker een loep! De intentieverklaring op de werkgeversverklaring van Ca is helemaal correct ingevuld, met uitzondering van één klein belangrijk detail: de handtekening is 'duidelijk' met een andere pen ingevuld dan de rest van het formulier! Foei! Opnieuw graag naar Leiden...(niet vergeten: pen mee vragen!), vervolgens naar Leidschendam om te ondertekenen (niet vergeten: dezelfde pen gebruiken!).

We doen het zonder mopperen, in de hoop dat hierna het financiële gedeelte afgehandeld kan worden, maar God (in Frankrijk) hoort ons brommen!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Arme mamma's! Ik heb enorm veel medelijden met het feit dat jullie zoveel moeite moeten doen voor een GIGANTISCH MOOI GROOT TWEEDE HUIS IN HET ZONNIGE FRANKRIJK... tss jullie hebben geen recht om te zeuren (sprak dochterlief vanaf haar lekkende en tochtende kamer in het koude Holland).

LiesCa zei

Hartelijk dank D(ochter) voor je opbeurende reactie! We hopen dat je huisbaas de mankementen aan je nederige stulpje zo snel mogelijk repareert, en dat je je intussen realiseert dat ook je mama's aan het eind van de vorige eeuw hun zelfstandig bestaan onder vergelijkbare omstandigheden zijn begonnen!

coralien zei

Mss een schrale troost, maar het ligt niet aan jullie geldverstrekker; 'ze' doen allemaal zo moeilijk over die pen.... ik heb net voor de tweede keer als werkgever zo'n formulier moeten invullen, dus heb inmiddels ervaring