dinsdag 17 juni 2008

Een 2e thuis

Een pak van ons hart: het experiment is geslaagd, want beide katten voelen zich als een vis in het water in hun (en ons) 2e huis. Halverwege de heenreis had Louis het wat moeilijk. Dat bleek uit de kwalijke geuren die ons vanaf de achterbank bereikten. Maar dat probleem was snel na aankomst opgelost en -geruimd. Oliver deed zijn ras eer aan: hij liet alles gelaten over zich heenkomen en bleef lange tijd vanuit het portiek de boel gadeslaan. Op de vertrekdag terug naar huis werd het nog even spannend omdat die kleine zwarte duivel de omheinde tuin van de buren interessanter vond. Uiteindelijk dwong zijn hongergevoel hem op tijd naar huis, waarna de terugreis zonder noemenswaardig protest verliep.

1 opmerking:

Anoniem zei

Tjonge dat is goed verlopen met jullie katten!! heb je ze meteen losgelaten,of eerst een paar dagen binnen gehouden zeker?

Zou als ik jullie was ze toch maar een kattebandje omdoen..zeker als straks het jachtseizoen weer begint,dan is in elk geval te zien dat het geciviliseerde katten zijn want buiten een aantal meters bij huizen vandaan willen jagers ze nog wel eens zien als een (ver)wilde kat! t-is maar een tip hoor..

Heerlijk dat je ze kunt meenemen..
groetjes leny