zaterdag 6 september 2008

Onbekende overburen

We hebben al eens gemeld dat we buren hebben. Het huis staat aan de overkant van de smalle weg, aan de Noordwest kant van ons huis. We hebben nog geen kennis gemaakt met de eigenaren/bewoners, want de eigenaresse is in het najaar overleden en haar enige dochter woont in Parijs en heeft geen interesse in een 2e huis op het platteland. Wel komt er om de week een grote transitbus voorrijden van een tuinonderhoudsbedrijf. Dan worden er wat werklui met tuingereedschap uitgeladen en binnen een half uur is de klus geklaard en vertrekken ze weer.
We vroegen ons wel eens af wat ze met het afgemaaide gras deden. Daar kwamen we laatst achter toen we op ons eigen erf het hoge gras maaiden: daar lagen flinke hopen kort gras in! We hebben het maar aan de koeien gevoerd, tegelijk met ons eigen gemaaide gras. Want GFT-afvalbakken of takkenwagens bestaan hier niet. Hier gaat alles op de brandstapel (of op het erf van de buren blijkbaar)!

1 opmerking:

Mees zei

Opgelet verse boerinnetjes!!

Vers gemaaid gras is niet goed voor koeien. Ze kunnen wel een beetje hebben maar het gaat gisten en daar worden ze niet goed van. (dan heb je wel heeeel verse biefstuk natuurlijk.... ;-))