zondag 30 november 2008

Snelle actie

Dat was een verrassing: precies op de afgesproken dagen zijn tijdens onze afwezigheid de asbestdaken verwijderd en afgevoerd! Er was geen rommel achtergebleven. Alleen aan de verse bandensporen in de bagger konden we zien dat er gewerkt was.
We hadden gehoopt dat de sloper nu het karwei kon afmaken, maar eerst moet het waterleidingbedrijf nog de watermeter verplaatsen die in één van de te slopen gebouwen zit. Dus wachten we op de rekening van Veolia (waterbedrijf) die eerst voldaan moet zijn voordat ze aan de verplaatsing beginnen (zucht!).
Het wordt echt tijd dat het erf van een omheining voorzien wordt, want we merken steeds dat er ongenode gasten hier rondzwerven tijdens onze afwezigheid. We zien dat aan schuurdeuren die bij terugkomst openstaan, terwijl we zeker weten dat we ze bij vertrek goed afgesloten hadden. We ontdekten bij het maken van foto's dat in één van de gebouwen een vuur is gestookt! Maar een definitieve afsluiting van het terrein kan pas gemaakt worden als de sloop achter de rug is.

Geen opmerkingen: