woensdag 21 januari 2009

10-duizendste bezoeker en een leeg olievat

Vandaag is de 10.000ste bezoeker van ons weblog geregistreerd! Toch geen gering aantal voor ruim een jaar bloggen. Iedereen die volhoudt: dank daarvoor!
Een getal waar we minder gelukkig mee zijn is het restant aan liters huisbrandolie dat na meting nog in de oude verroeste tank blijkt te zitten. We breken al tijden ons hoofd over de mysterieuze 'verdamping' van 2000 liter in 1 jaar tijd, waardoor de tank nu zo goed als leeg is. Komende vrijdag wordt een verse voorraad van 1000 liter geleverd. Hoewel de olieprijs de laatste maanden dus sterk is gedaald, wordt het toch tijd dat we de ruim 20-jaar oude verwarmingsketel eens op rendement laten controleren.

1 opmerking:

beer en france zei

beste Lies en Ca,
Misschien een gat in de tank of er wordt tijdens jullie afwezigheid olie gestolen. Wij zitten bij jullie in de buurt en zijn door onze buren gewaarschuwd dat we een slot op onze olietank (die in de tuin ligt) moeten doen. Wij hebben zelf anderhalf jaar met 1500 liter gedaan (we zijn er om de week drie dagen en alle vakanties). Ook is onze boiler op de cv-ketel aangesloten.
Succes met jullie verdere verbouwing!