zaterdag 4 april 2009

Trage vorderingen

Na tien dagen afwezigheid (jaja, er moet tussendoor ook nog betaald werk verricht worden) is ook het 'melkhuisje' grotendeels door de slopershamer gevallen. Op de collage is het veranderde uitzicht vanuit de voordeur en de aanblik vanaf de straat duidelijk te zien.
Het gaat allemaal wat traag, maar dat heeft te maken met de recycling van het puin. Alles wordt netjes verdeeld in soorten materiaal: een houtstapel voor eigenaren van allesbranders, ijzer voor de handel, schone steentjes voor de restaurateur, nog bruikbare deuren voor een goeie vriend, goten en regenpijpen voor het herstellen van onze eigen dakgoten rondom de hooischuur en puin om putten te dempen en ons erf op te hogen.
Jean-Marie wil onder geen beding het puin laten afvoeren in camions. Wat die lui durven te rekenen voor het besturen van een vrachtwagen met puin vindt hij belachelijk! Dus wat hij verder voor manieren gaat verzinnen om het erf puinvrij te krijgen is ons een raadsel, maar we zijn er inmiddels aan gewend dat hij te zijner tijd een oplossing voor het probleem zal vinden.

Geen opmerkingen: