vrijdag 30 april 2010

We houden (van) Het Wolvennest

De kogel is door de kerk: Het Wolvennest wordt niet verkocht. Ons enthousiasme was al aardig getemperd na bezichtiging van 'De Overkant' aan de binnenkant. Om kort te gaan: financieel was het niet haalbaar en Ca's claustrofobie bezorgde haar benauwde momenten. Het Wolvennest biedt ons alles wat we samen nodig hebben: ruimte, rust, licht en alles gelijkvloers.
We hadden trouwens nog een project op stapel staan waar we niet vanaf konden: 6 op maat gemaakte hardhouten kozijnen met dubbel glas. Deze zijn afgelopen week tijdens onze afwezigheid geplaatst: het ziet er geweldig uit en het weer leent zich er uitstekend voor om die ramen eens flink in de bijts te zetten. We hebben er weer zin an!

1 opmerking:

La Maison zei

Goed zo,er is al zoveel aan het Wolvennest gedaan en als je de overkant koopt moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Maar dat neemt niet weg dat huizen kijken altijd leuk is. Wij stoppen ook altijd even. Ik zie best huizen die ik mooier vind dan het onze, maar ik ben blij met wat ik heb en vooral dat we de stap gezet hebben. Nu even in Nederland en dan weer 7 weken in Vicq. druk hier hé?
Groetjes
Hermine