woensdag 13 augustus 2008

Modelreiziger

Wat een kwart Primatour al niet teweeg kan brengen! Zonder problemen doorstond Louis de heen- en terugreis. Bij aankomst nog wat wankel op zijn pootjes rende hij onmiddellijk naar de bloembakken buiten om zijn dorst met regenwater te lessen. De rest van de dagen was hij van 's morgensvroeg tot 's avondslaat in de weer met het vangen en verorberen van muizen in alle soorten en maten. Regelmatig nam hij er één mee naar binnen om ons (en Oliver) onder luid gemiauw het muizenvangen 'aan te leren' (vrij naar Midas Dekkers).

3 opmerkingen:

Anoniem zei

ik vind dat toch wel knap...hoe jullie die beesten constant heen en weer zeulen..ook opmerkelijk trouwens , ben zelf ook meer n kattenmens dan hondenmens en dacht te weten dat katten zich meer hechten aan huis dan aan mens , vandaar voor mij verrassend dat ze 'te vinden 'zijn wanneer jullie weer in de auto stappen... liefs van door xxx

LiesCa zei

@ Dorothé:

Dat is heel simpel: als verstokt kynoloog doe ik net of het honden zijn. Halve dag vóór vertrek geen eten geven en niet zeuren; wíj zijn de baas! ;-))
Lies

Mees zei

Haha, wij zijn ook van die doorgewinterde muizenkenners. De limit was wel toen onze poes in de kamer op iets zat te bijten dat klonk alsof het heel knapperig was. Dat klopte ook wel want ze zat een muizenkopje op te eten. Brr... Wij vinden regelmatig halve ledematen van het 1 of ander en zetten haar ook minstens 1 keer per maand met muis en al in haar bek de deur weer uit. :-)