zaterdag 2 augustus 2008

Ontdek je plekje

Voor de regelmatige bezoeker worden de collage's misschien wat saai, maar voor ons zijn ze waardevol om vast te leggen. Hier een verzameling opnames van de noord-oost en achterkant van het huis met de aangebouwde hooischuur.
Omdat we binnenkort rondom de dakgoten willen laten repareren was het noodzakelijk vooral op die plekken het hoge onkruid te verwijderen. We keken onze ogen uit: nog meer stalletjes en hokjes kwamen tevoorschijn, de dakgoten worden soms ondersteund door balken en er groeien hele vlierbesbomen uit de muur!
De erfafscheiding is nu duidelijk zichtbaar, de koeienstal blijkt ook een zij- en achteruitgang te hebben en we maken al plannen om het deel dat met hout is afgezet om te toveren tot een buitenkeuken. Als onze dromen over een tig-aantal jaren zijn gerealiseerd, zullen we nog eens met weemoed terugkijken op deze collage uit het prille begin.

1 opmerking:

Anoniem zei

Nee joh, altijd leuk de om de collages te zien :-) Zo krijgen we een goed beeld van de voortgang. Nog een hoop te doen, maar het wordt vast mooi!

Groetjes :-D