zaterdag 29 augustus 2009

Ongeluksweekend


Door het ongeluk van Plutôt is de aandacht voor het opknappen van ons Franse huis op dit moment beperkt. In gedachten zijn we wel bij het Wolvennest, want tot overmaat van ramp kwam onze Ragdoll Oliver op de vertrekdag niet opdagen. We móesten vanwege werk en de operatie van Plutôt maandagavond terug naar NL en zijn dus noodgedwongen zonder onze kat vertrokken. We hebben water en voer achtergelaten en Marlies van Chambre d'Hôte Bel Any gaat elke dag even kijken, maar het voer blijft onaangeroerd. We vrezen dat hij verdwaald is of meegenomen.
De onzekerheid over het lot van Oliver overschaduwt ons optimisme over de wonderbaarlijke genezing van ons hondje. Hij heeft de operatie goed doorstaan en moet de komende 6 weken dag en nacht in zijn bench afgegrensd worden. Gelukkig mag hij wel (verpakt) reizen, dus we kijken uit naar donderdagavond. Dan rijden we weer naar W. en hopen toch nog op een weerzien met Oliver.

1 opmerking:

marieke + gerda + marijn zei

Hallo,
Ik heb begrepen dat volgers onze site niet meer kunnen lezen. Mocht je graag op de hoogte blijven van ons doen en laten, mail mij dan even. Dan stuur ik je een uitnodiging.
groetjes gerda